„Csak természetesen…”
Semmilyen felszívódó permetezőszert nem használunk, nem műtrágyázunk, nem „hajszoljuk” a természetet. Gyümölcsöseink termését lekvárok, befőttek, szörpök formájában dolgozzuk fel.
SZÖRPÖK
A legjobb szörpöket a nagymama receptje alapján lehet készíteni – mi is így gondoljuk, és így is készítjük őket! Hagyományos, saját családi receptkönyvből dolgozunk. Színezék, adalékanyag, ízfokozó mentes szörpök. (bodzavirág, feketeribizli, homoktövis)
LEKVÁROK
Helyi gyümölcs, saját feldolgozás. Mindenlekvárunkat hagyományos módszerekkel, üstben főzve, kézzel készítjük, családi receptek alapján. (barack, feketeribizli, szilva, homoktövis)
ZAKUSZKA
Padlizsán alapú, paradicsommal és paprikával készített Erdélyben népszerű, balkáni eredetű előétel. (Neve eredeti jelentése: harapnivaló, előétel.)Van babos és gombás változata is.
PADLIZSÁNKRÉM
Saját magunk, parázson sütjük le a padlizsánt, amiből ez a méltán népszerű előétel készül. Hagymával, citrommal sóval és borssal ízesítjük. Másik ismert neve: vineta.
Hústermékek
minden hústermékünk a helyben, minősített ÖKO-gazdaságként előállított alapanyagból készül.
-
- Bivaly kolbász – szalámi – sonka: a bivaly hús íze markánsabb, vadba hajlóbb, mint amit egyéb húsmarháknál megszokhattunk. Emiatt kiválóan megőrzi jellegét még füstöltáru formájában is.
- Mangalica kolbász – sonka – szalonna – zsír – tokaszalonna: a mangalica méltán híres lazább izomszerkezetéről, jóízű húsáról, kiváló minőségű zsírjáról. Mi is szeretjük és szeretettel ajánljuk.
Szeretettel várjuk
HÉTKÖZNAP
ELŐRE EGYEZTETVE
HÉTVÉGÉN
ZÁRVA
TELEFON
+36 30 940 61 39
CÍM
2628 SZOB, MALOMKERT TELEP HRSZ 09/8. (MAGYARORSZÁG)