„Csak természetesen…”

Semmilyen felszívódó permetezőszert nem használunk, nem műtrágyázunk, nem „hajszoljuk” a természetet. Gyümölcsöseink termését lekvárok, befőttek, szörpök formájában dolgozzuk fel.

SZÖRPÖK

A legjobb szörpöket a nagymama receptje alapján lehet készíteni – mi is így gondoljuk, és így is készítjük őket! Hagyományos, saját családi receptkönyvből dolgozunk. Színezék, adalékanyag, ízfokozó mentes szörpök. (bodzavirág, feketeribizli, homoktövis)

LEKVÁROK

Helyi gyümölcs, saját feldolgozás. Mindenlekvárunkat hagyományos módszerekkel, üstben főzve, kézzel készítjük, családi receptek alapján. (barack, feketeribizli, szilva, homoktövis)

ZAKUSZKA

Padlizsán alapú, paradicsommal és paprikával készített Erdélyben népszerű, balkáni eredetű előétel. (Neve eredeti jelentése: harapnivaló, előétel.)Van babos és gombás változata is.

PADLIZSÁNKRÉM

Saját magunk, parázson sütjük le a padlizsánt, amiből ez a méltán népszerű előétel készül. Hagymával, citrommal sóval és borssal ízesítjük. Másik ismert neve: vineta.

Hústermékek

minden hústermékünk a helyben, minősített ÖKO-gazdaságként előállított alapanyagból készül.

    • Bivaly kolbász – szalámi – sonka: a bivaly hús íze markánsabb, vadba hajlóbb, mint amit egyéb húsmarháknál megszokhattunk. Emiatt kiválóan megőrzi jellegét még füstöltáru formájában is.
    • Mangalica kolbász – sonka – szalonna – zsír – tokaszalonna: a mangalica méltán híres lazább izomszerkezetéről, jóízű húsáról, kiváló minőségű zsírjáról. Mi is szeretjük és szeretettel ajánljuk.

Szeretettel várjuk

HÉTKÖZNAP

ELŐRE EGYEZTETVE

HÉTVÉGÉN

ZÁRVA

TELEFON

+36 30 940 61 39

CÍM

2628 SZOB, MALOMKERT TELEP HRSZ 09/8. (MAGYARORSZÁG)

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close